Javasold másnak is
LETÖLTÉS KATEGÓRIA
Csatlakoz hozzánk
Az oldalon van
Hirdessen itt
Hirdessen itt


Az Utolsó Hét

Föld utolsó hét életben maradt emberéről szól, egy politikusról, egy tinilányról, egy katonáról, egy külföldiről, egy elemzőről, egy hívőről és egy vezetőről. Ők azok, akik nem tudják magukról, hogy kicsodák, csak azt, hogy nem bíznak a másik hatban. S, ha mindez nem lenne elég a konfliktushoz, akad még valaki, aki nem tartozik "az utolsó hét” közé, lévén "ő” valami más. 

Az utazó

Velence az álmok és a tenger városa. Frank (Johnny Depp) Amerikából érkezett olaszországi körútra, de nem érdeklik a látnivalók. Egy szerelmi csalódást szeretne kiheverni, és úgy látszik, ez sikerülni is fog neki: megismerkedik egy gyönyörű, különleges nővel Erinnel (Angelina Jolie), akivel a véletlen szerencse hozza össze. A nő azonban nem az akinek mondja magát. A férfinak is megvannak a maga titkai. A páros egyik kalandból keveredik a másikba, és sosem biztosak benne, ki üldöz kit.

És hamarosan a sötétség

Odette Yustman és Amber Heard két amerikai csajt formálnak meg, akik biciklitúrára mennek Argentínába és pont elhagyatott területeken bringáznak. Az egyikük eltűnik, a másiknak még az éj leszállta előtt meg kell lelnie őt.

A tébolyultak

David Dutton (Timothy Olyphant) sheriff vigyázza az Ogden Marsh nevű amerikai mintavároska nyugodt hétköznapjait. Nem sok gondja van a helyi törvénytisztelő mintapolgárokkal, mígnem egyszer az egyik egy töltött vadászpuskával sétál be az esti baseball meccsre nem hagyva kétséget afelől, hogy gyilkolni jött. Egy másik a családjára gyújtja a házát. A hasonló, irracionális esetek rohamosan szaporodnak. Hamarosan gyilkos anarchia veszi körül Davidet és a maroknyi túlélőt, akiket a rohamosan terjedő, megmagyarázhatatlan őrület még nem fertőzött meg. A kormány vesztegzár alá veszi a városkát. Se ki, se be, senki. Minden túlélt percnek borzalmas vérengzés az ára, miközben az utcákon hemzsegnek a vérszomjas, őrjöngő tébolyultak.

A zátony

Négy barát hajókázni indul, ám történik egy kis gond és mindegyikük a vízben találják magukat. Elindulnak az egyik irányba, a legnagyobb esélyük a túlélésre, ha rálelnek a szárazföldre, de feltűnnek a vérszomjas fehér cápák, amelyek vadásznak rájuk.
Andrew Traucki készítette a thrillert, társrendezője volt a 2007-ben bemutatott Halál a mocsárban (Black Water) filmnek, abban is hasonló esetet dolgoztak fel. A The Reefben nem használtak CGI-t és nem is készítették el a cápák modelljét, a produkcióban igazi élőlényeket láthatunk.

Sétáló hullák

Az 1980-as években amikor az ír polgári konfliktus a legforrongóbb volt, a 22 éves nyugat- belfasti utcai szélhámost, Martin McGartlandet (Jim Sturgess) a brit rendőrség rávette, hogy szivárogjon be az IRA-ba és kémkedjen a szervezet után.A fiú félig kényszerből,félig meggyőződésből elvállalta az angoloknak a kémkedést, mert nem értett egyet az IRA gyilkos módszereivel és úgy gondolta, harcolnia kell ellene. A lebukás állandó fenyegetése mellett Martin elkezdte a kettős játékot, úgy érezte megéri, mert az információi sok életet mentenek meg.Az IRA nem tűrte az árulókat,a leleleplezőtt ügynököknek nevet is adott: sétáló hullák (dead man walking). Martin élvezte a munkáját, a pörgést, a sikereket, a karrierje emelkedését, de egy napon az angol rendőrség hibájából felfedték valódi kilétét és családjának adatait.Az Írek elfogták és kegyetlenül megkínozták, de sikerült megszönie fogvatartóitól.A legjobb barátja és korábbi brit rendőrségi munkatársa megtalálja Martyt és úgy dönt, hogy segít neki elbújni. Marty tudja, hogy az IRA a családját sem fogja kímélni és rákényszerül,hogy döntést hozzon.A saját,a kedvese,vagy a családja élete...

A sötétség határán

Thomas Craven (Mel Gibson) elmagányosodott, veterán-nyomozó a bostoni rendőrség gyilkossági csoportjánál. Egy este épp rég nem látott lányával érkezik haza, amikor megtámadják őket és a 24 éves Emma (Bojana Novakovic) a karjai között hal meg. Mindenki úgy gondolja, hogy a golyót Cravennek szánták, azonban neki más gyanúja támad, ezért magánnyomozásba kezd. A nyomok az óriásvállalatok és az állam összefonódásainak tükörlabirintusába vezetnek egy bizonyos Darius Jedburgh (Ray Winstone) személyén keresztül, aki a kormány ügynökeként a bizonyítékokat tünteti el. Craven véres bosszúhadjárata egyetlen lánya gyilkosai után saját érzelmeihez és lelkiismeretéhez is elvezetik a tomboló és megállíthatatlan férfit.

Arkangyal

Kelso professzor a Sztálin-korszakról tart előadást Moszkvában. A történészt egy titokzatos, arcán furcsa jegyet viselő idős férfi keresi fel, aki rábíz egy veszélyes titkot: Sztálin jegyzetfüzetének létezéséről. A tudós nyomába ered a nagy szenzációt sejtető hírnek, ezzel nem kis veszélynek kitéve magát. A kotnyeles amerikai újságíró és az informátor lánya is belekeveredik az ügybe.

Folyosó túloldalán

A nemrégiben elhunyt Brittany Murphy egyik utolsó befejezett filmje egy nyugodtnak induló estével kezdődik, ám az események ijesztő fordulatot vesznek, amikor Julian (Mike Vogel) telefonhívást kap legjobb barátjától, Terry-től. Terry követi hűtlen menyasszonyát June-t (Brittany Murphy) egy külvárosi lepusztult hotelbe. Ami még rosszabb, kiveszi a folyosó túloldalán lévő szobát, és egy üveg whiskey-vel és egy fegyverrel a kezében várni kezd. Julian-nal minden be kell vetnie, hogy elkerülje a készülő katasztrófát.

Forráskód

Colter Stevens százados (Jake Gyllenhaal) egy száguldó vonaton tér magához, és fogalma sincs, hogyan került oda. Egy Christina nevű ismeretlen nő (Michelle Monaghan) ül vele szemben, aki viszont a jelek szerint azt hiszi, hogy ismeri őt. A százados a mosdóba menekül, ahol a tükörbe nézve egy másik ember arcát látja, a tárcájában lévő személyi igazolvány alapján pedig Sean Fentressnek hívják, és tanár. Ekkor hatalmas robbanás rázza meg a vonatot.

(Belépés)Copyright MyCorp © 2019 | Ingyenes honlapszerkesztő - uCoz